Olemme saaneet Kangaskapinan yhteistyöhön Maskitkaikille.fi sivuston vierailijoille. Mahtavaa!

Kangaskapina on mukana torjumassa koronavirusta parhaamme mukaan!

Etsimme laadukkaimmat materiaalit kangasmaskien ompeluun, ja tuomme ne myyntiin verkkokauppaan. Verkkokaupassamme ei käy asiakkaita paikan päällä (ovet on suljettu pandemian ajaksi), joten voit tilata meiltä turvallisin mielin. Meillä ei työskentele yskiviä ihmisiä: kaikki vähänkin flunssaiset ohjaamme varmuuden vuoksi kotiin.

Tarjoamme Maskitkaikille.fi sivuston kävijöille -10% alennuksen kaikista Kangaskapina-verkkokaupan tuotteista. Alennuksen saat koodilla MASKITKAIKILLE. HUOM! Alennuskoodi vaihtuu kuukausittain, joten seuraa täältä päivitetyt versiot. Tämä koodi voimassa toukokuun loppuun.

Tervetuloa ostoksille: https://kangaskapina.fi/

Meiltä löytyy laadukkaita, ekologisia ja turvallisia kangasvaihtoehtoja kangasmaskien valmistukseen. Valtaosa kankaista on ÖKO-tex -sertifioituja, tai luomutuotantoa.

Olemme koonneet verkkosivuillemme maskituotteet yhteen paikkaan.

Tuotteiden lisäksi koostesivulta löytyy materiaalitietoa sekä ilmaiseksi käytössä olevia kaavoja ja ohjeita.

Verkkokaupassamme laadukkaita kangasvaihtoehtoja maskien ompeluun.


Kangaskapina on perhe- ja monialayritys Suonpää Yhtiöt Oy:n päätoimiala. Perhe yrityksen takana ovat (yllätys, yllätys) Suonpäät: Timo ja Maria sekä neljä vauhdikasta lasta.

Kangaskapinan kotipaikka on Loimaa, keskellä kauneinta saviseutua, suurin piirtein Turun ja Tampereen puolivälissä. Toimimme omissa tiloissa Loimaan 1870 -luvulla valmistuneessa rautatieasemassa. Siellä sijaitsee Loimaan myymälä ja siellä leikataan ja pakataan kaikki verkkokaupan tilaukset. Viereinen makasiinirakennus on vallattu varastotilaksi säilömään alati kasvavaa pakka- ja rullavuorta.

Kangaskapina lähti liikkeelle halusta tehdä vaatteita siten, että se on taloudellisesti järkevää. Siten, etteivät pelkät kankaat maksaisi selvästi enemmän kuin valmis vaate. Se oli se lähtöajatus.

Emme kapinoi niinkään mitään vastaan, vaan ennemmin asioiden puolesta. Olemme tekemässä verkkokaupan ja ekologisen ostamisen vallankumousta. Kehitämme uusia toimintatapoja ja mietimme miten taistella ilmastonmuutosta vastaan. Asiakkaasta tulee jälleen tärkein asia. Ja kaikki pitää tehdä luontoa kunnioittavalla tavalla. Näiden eteen me teemme töitä, näiden puolesta me kapinoimme.

Tarjoamme Maskitkaikille.fi sivuston kävijöille -10% alennuksen kaikista kauppapaikkamme tuotteista.
Meiltä löytyy ekologisia hyviä kangasvaihtoehtoja kangasmaskien valmistukseen. Ohessa muutama kuva ja tietoa tuotteista.

Tervetuloa ostoksille Kangaskapinan verkkokauppaan osoitteessa:
https://kangaskapina.fi/

Jaa sivu:
Translate »